De ce noi?

Suntem o mica afacere de familie, de mai bine de 11 ani pe piata din Romania. Toate produsele sunt realizate cu mult suflet, grija si atentie, avand ca materie prima principal, lutul polimeric, un material foarte versatil, necomestibil si rezistent in timp. Pentru finisare, toate produsele sunt introduse in cuptor, la o temperature de 110 grade celsusius, acestea fiind atent supravegheate, pentru a nu se arde.

Ne facem remarcati prin stilul propriu de personalizare si impreuna stabilim toate detaliile, astfel incat produsul realizat sa fie intocmai dorintelor tale.

Colectia de motati, este cea care ne defineste intru totul si o puteti descoperi in categoria “Tablouri motate”.Acestea, sub forma lor speciala sunt realizate doar de catre noi, originale si necopiabile.

Pot spune ca imaginatia este punctul nostru forte si suntem aici pentru a gasi cele mai inedite solutii pentru a crea produsele preferate.Multe idei au plecat de la voi si tocmai de aceea, daca ai o idee, scrie-mi la contact@chestii-trestii.ro si o vom materializa.

Garantam ambalarea si transportul in bune conditii a tututor produselor marca Pretty Kitty. Livram oriunde in Romania si chiar si in afara ei si se percepe un avans de 30 % din valoarea comenzii.

Avem peste 90% de feedbackuri positive si ne bucuram de fiecare data cand un client revine la noi !