Despre mine

Salut, eu sunt Andreea, mama îmi spunea Dei și de atunci cam așa îmi spun prietenii. Am 31 de ani, sunt mama de 4 ani de Eva specială așa cum îmi place mie să spun, sunt soție si prietena loială.
Eva e specială pentru că e a noastră și pentru că la 5 luni de sarcină am aflat că suferă o malformație cardiacă congenitală și anume transpoziție corectată de mari vase plus altele asociate ( această afecțiune fiind raportată la 0.5 % dintre pacienții diagnosticati cu MCC, iar literatura de specialitate raporta mai puțin de 1000 de cazuri).

“Nu cum sunt eu sunt eu
Ci cum esti tu sunt eu
Un fel de tu sunt eu
Pecare nu l-ai mai lasat sa fie eu”  – Nichita Stanescu

După ce am născut, au urmat 6 luni de mers la controale și într-un final am primit invitația pentru a merge în Germania unde Dr.Sandica urma să o opereze. Aceasta a fost perioada marcantă a vieții mele, cea mai grea și cea mai frumoasă în același timp.❤
Sunt o fire timidă de fel, nu-mi place să ies în evidență (uneori nu-mi iese, din contră) . Mereu am stat în umbră, dar mi-a plăcut să fiu printre cei buni. Nu-mi place să vorbesc în fața oamenilor, însă îmi place să scriu și cred eu, că mă exprim mai bine în scris…aș putea scrie un roman și o voi face la un moment dat

“Pasiunea e sentimentul care iti spune: acesta e ceea ce trebuie facut. Nimic nu imi poate sta in cale. Nu conteaza ce spune oricine altcineva. Acest sentiment este atat de bun incat nu poate fi ignorat. Voi urma aceasta minunata senzatie de bucurie si voi actiona in diresctia care ma face fericit.”
-WAYNE W. DYER

Din 2011 am început să studiez lucrul hamdmade, aveam o pasiune pentru artă, pentru frumos. În copilărie am cochetat cu desenul, pictura, îmi plăcea să desenez în creion și să pictez pe sticlă, în general reproduceam icoane. Aveam înclinații artistice, asta e clar !!!😅 și așa am început să sap, să adun informații. Am trecut prin mai multe etape, am croșetat, am croit, am înnodat brățări, până am ajuns la fimo. M-am uitat la zeci de tutoriale pe youtube timp de 1 an, am strâns un munte de chestiute pe care le făceam în urmă tutorialelor studiate. Mi-era rușine să le scot în lume, dar și când le-am scos am avut o vânzare de 200 lei din care mi-am luat tot fimo 😅😊și muuuuulte aprecieri de la colegi și prieteni. WAW

În fiecare lucrare am amprenta personală și mă pot mândri chiar cu ai mei de “Moțați de colecție”, acele tablouașe ale bebelușilor cu datele de la naștere.Viata mea se invarte intr-o lume colorata si ma bucur nespus ca si tu faci astazi, parte din ea.
Un lucru e clar pentru mine, oricât de greu îmi va fi, NU VOI RENUNȚA. Îmi place prea mult ceea ce fac, aici respir și mă încarc…e pasiunea care îmi curge prin vene. Clar va rămâne moștenire . Am implicat-o mereu pe cea mică și de multe ori am lucrat cu ea în brațe. Imi place sa ma mă bucur de prezent si de tot ce imi ofera el.
Acum, daca ai ajuns pana aici, nu iti ramame decat sa treci pragul lumii mele magice si fii curios sa rasfoiesti fiecare album pentru a descoperi chestii-trestii personalozate fiecare cu povesti aparte.

Fii curios si rasfoieste albumele. Vei gasi o varietate de produse care iti vor inveseli ziua si te vor duce intr-o lume colorata. Iti dau cateva exemple: cani, tablouri, tacamuri. Toate personalizate intr-un stil aparte si personal.