Share on facebook
Share on pinterest

Cani pentru doctori

De la 150,00 lei

E o placere sa bei cafeaua dintr-o astfel de cana.

Acestea au o capacitate de 26 cl, sunt din sticla transparenta si sunt decorate manual din lut polimeric, cu flori si dulciuri realistice in miniatura.Acestea sunt finisate in cuptor la o temperatura de 100 de grade.
Fiind lucrate manual , se poate tine cont de aspecte generale ale personajului/jelor, precum lungimea parului, culoarea ochilor si imbracamintea.
Fiecare cana vine impachetata individual, gata de a fi oferita, cu instructiuni de folosire, sub forma de versuri pentru a fi retinute mai usor, dar si pentru a face din asta un prilej de a-ti aduce zambete inca de la deschiderea pachetului.
Optiuni
Clear selection

(max file size 16 MB)

(Mesajul este optional, cu un cost suplimentar de 10 lei.Daca doresti asta, scrie-l aici.Acesta trebuie sa cuprinda o fraza de maxim 10 -12 cuvinte)

(Pretul afisat este pentru o cana cu un personaj si numele acestuia.La fiecare personaj adaugat se aduga un cost suplimentar de 10 lei/ personaj)

(Aici poti lasa detalii suplimentare referitor la aspectul canii.De exemlplu imi poti scrie culoarea de fundal dorita, sau asezarea personajelor, in cazul incare exista mai mult de unul )

Timpul de executie a unei comenzi este 15 zile Insa, acest termen poate varia in functie de numarul proiectelor pe care le am in lucru la momentul plasarii comenzii. Daca o doresti mai repede, scrie-mi si voi increca sa ma incadrez in timp.

Adauga la favorite Adauga la favorite
Adauga la favorite

!!Instructiuni de pastrare a produsului:

Daca vrei sa tin mai mult, nu ma tranti de pamant,
Spala-ma usor, cu un pic de axion.
Nu-mi place la microunde si nu vreau in el,
Ca ma stric si -ai scoate iar, bani din portofel.
Nici in masina cu vase, mie nu imi place,
Asa ca te rog, cu ele sa ma lasi in pace.
Daca eu ti-aduc multa veselie, intoarce-te si ia mai multe din lumea cu magie!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cani pentru doctori”

Your email address will not be published. Required fields are marked *