Share on facebook
Share on pinterest

Tacamuri

90,00 lei

Tacamurile sunt decorate cu lut polimeric cu multa grija si rabdare.Aceastea sunt lucrate manual si datorita acestui aspect pot exista mici diferente intre modelul din poza si cel care va ajunge la tine.

Se pot folosi cu usurinta de catre copii, incepand cu varsta de 3 ani. Sunt tacamuri din inox de buna calitate si lungimea lor ajunge la 17 cm. Va fi o placere  pentru acestia, luarea mesei, stiind ca au alaturi de ei personajul preferat.

Fiecare set vine impachetat individual, gata de a fi oferit, cu instructiuni de folosire, sub forma de versuri pentru a fi retinute mai usor, dar si pentru a face din asta un prilej de a-ti aduce zambete inca de la deschiderea pachetului.
Modele
Clear selection

Spune-mi, aici, ce preferinte ai pentru culorile de fundal al tacamurilor, personajul si numele daca doresti sa apara sau orice alte detalii mai consideri ca ar fi importante si ai dori sa se regaseasca.

Timpul de executie a unei comenzi este 15 zile Insa, acest termen poate varia in functie de numarul proiectelor pe care le am in lucru la momentul plasarii comenzii. Daca o doresti mai repede, scrie-mi si voi increca sa ma incadrez in timp.

(max file size 16 MB)

Adauga la favorite Adauga la favorite
Adauga la favorite

!!Instructiuni de pastrare a produsului:

Daca vrei sa tin mai mult, nu ma tranti de pamant,
Spala-ma usor, cu un pic de axion.
Nu-mi place la microunde si nu vreau in el,
Ca ma stric si -ai scoate iar, bani din portofel.
Nici in masina cu vase, mie nu imi place,
Asa ca te rog, cu ele sa ma lasi in pace.
Daca eu ti-aduc multa veselie, intoarce-te si ia mai multe din lumea cu magie!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tacamuri”

Your email address will not be published. Required fields are marked *