Site-ul www.chestii-trestii.ro este propietatea Chestii Trestii Personalizate SRL.

Pentru a putea vizita, folosi si comanda produse personalizate de pe site-ul www.chestii-trestii.ro este necesar sa fie acceptate Termenii si Conditiile detaliate mai jos.

Este recomandat să citiți cu atenție capitolul Termeni și Condiții pentru a   finaliza in bune conditii comanda. Prin finalizarea acesteia, Clientul acceptă Termenii și Condițiile specificate pe site-ul www.chestii-trestii.ro

Clientul are acces la termenii si conditiile serviciilor utilizate si este obligat sa le citeasca de fiecare data cand acceseaza site-ul wwe.chestii-trestii.ro.
Termenii si conditiile pot fi schimbate in orice moment, de catre Vanzator, din motive legislative, politici interne s.a. si nu este necesara o notificare in prealabil al Clientului.

Site-ul www.chestii-trestii.ro este administrat de Chestii Trestii Personalozate S.R.L, entitate juridica, cu sediul in Bucuresti, sector 5, strada Baciului nr 4, bloc 9, scara 7, ap. 261, nunar de ordine in Registrul Comertului J40/6093/2021 si Cod Unic de inregistrare fiscala ( CUI) 44046182.

Ne puteți contacta folosind urmatoarele informații:

Email:  contact@chestii-trestii.ro

Telefon: 0768177252

Poștă: strada Baciului nr 4, bloc 9 scara 7, ap 261, etaj 6, sector 5 Bucuresti

Pentru orice informatii suplimentare, puteti utiliza formularul de contact, precum si mesageria Facebook.
Va raspundem in cel mai scurt timp posibil!

Pentru Clarificari

Client(cumparator)– persoana fizica sau juridica care vizualizeaza paginile acestui site, ce a acceptat termenii si conditiile implicate si care lansează o Comandă, furnizand pentru aceasta toate datele necesare.

Utilizator- persoana fizica sau juridica care utilizeaza prin orice mijloace site-ul www.chestii-trestii.ro

Vânzător – www.chestii-trestii.ro prin Chestii Trestii Personalizate S.R.L

Magazin- online: www.chestii-trestii.ro

Site- domeniul web apartinand Chestii Trestii Personalizate S.R.L, la adresa chestii-trestii.ro prin care Clientul are acces la informatii despre serviciile si produsele oferite de Vanzator.

Cont – inregistrarea în cadrul site-ului nostru prin utilizarea unui username și parole unice.

Produse – orice produs, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Clientului

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Client si Vanzator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Produsele, iar Clientul este de acord sa primeasca aceste Produse si sa faca plata acestora conform detaliilor stabilite inainte de livrare.

Produse – orice bun, inclusiv serviciile si documentele mentionate in Comanda, care urmeaza a fi achizitiinate prin intermediul paginii Web sau a E-mailului.

Drepturi de autor

Continutul paginilor site-ului web www.chestii-trestii.ro, entitatea juridica CHESTII TRESTII PERSONALIZATE S.R.L., este protejat de legea dreptului de autor – Legea 15/2019 pentru modificarea si completarea Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe (modificată și completată prin Legea nr.285/23iunie2004 și OUG nr.123/1 septembrie 2005), publicata in M.Of. 33 din 11 ianuarie 2019.
Toate materialele publicate pe site-ul www.chestii-trestii.ro sunt proprietatea exclusiva si integrala a societatii Chestii Trestii Personalizate S.R.L.
Nu este permis in niciun fel, clientului sau vizitatorului,publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Chestii Trestii Personalizate S.R.L, includerea oricarui continut in afara site-ului chestii-trestii.ro, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul scris al Chestii Trestii Personalizate S.R.L.
Conform conventiei de la Berna (act international publicat in Monitorul Oficial nr 156 din 17 aprilie 1998)
„proprietatea intelectuală a unei opere literare, artistice sau științifice corespunde autorului pentru simplul fapt că el a creat-o” și „sunt considerate obiecte ale proprietății intelectuale toate creațiile originale literare, artistice sau intangibile, cunoscute acum sau care se vor inventa în viitor”.
In piata online se aplica aceleasi legi
ale proprietății intelectuale și drepturilor de autor ca și pentru toate celelalte creații originale.

Contact

Chestii Trestii Personalizate S.R.L are publicat pe site toate datele complete si corecte de identificare, ce pot fi contactate de catre Client.

www.chestii-trestii.ro poate contacta clientul prin orice mijloc electronic permis de catre acesta, prin utilizarea formularului de contact.
www.chestii-trestii.ro
isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, personal etc)

Politica de vanzare online

Achizitionarea produselor de pe site-ul chestii-trestii.ro se face prin creearea unui cont de catre Cumparator, prin introducerea datelor personale, reale, corecte si complete, cu scopul de a livra comenzi catre client.
Accesul serviciilor oferite este permis oricarui client care isi creeaza un cont, acesta fiind creat automat acelora care doresc sa lanseze o comanda, pe baza datelor personale completate in formular.
Accesul la serviciu se va face doar in momentul in care vor fi acceptate prevederile Documentului.
www.chestii-trestii.ro are dreptul de a limita accesul la serviciile oferite sau de a sterge contul, acelor clienti care considera ca printr-un comportament
necivilizat, poatr aduce prejudicii chestii-trestii.ro.
Acest drept se poate aplica in orice moment, fara a trimite notificare in prealabil, clientului.
Fiecare cont creat este personal, clientul avand un singur cont creat.
Daca se constata partajarea contului catre mai multi clienti, chestii-trestii.ro isi rezerva dreptul a suspenda accesul clientului, la serviciile oferite.

Produse si servicii

chestii-trestii.ro poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care chestii-trestii.ro are incheiate contracte sau acorduri de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si nu contin TVA.

Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in lei (RON) folosind informatiile furnizate de Client.
Chesti-trestii.ro nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de Client pentru factura.

In cazul platilor online chestii-trestii.ro nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.
  chestii-trestii.ro isi rezerva dreptul de a utiliza pentru fotografiere si alte produse, care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective si implicit nu vor fi livrate la achizitia produselor.

Comanda

Comandarea se poate face doar după crearea de către Client a unui cont de utilizator sau înregistrarea în contul deja creat din sectiunea „Contul meu”.

O confirmare pe e-mail care rezumă detaliile Comenzii (produse, preturi, cantitate, personalizare etc.) va fi transmisa Clientului de către Vanzator in cel mai scurt timp posibil.

Orice Comanda este considerata ferma doar dupa achitarea contravalorii comenzii Aceasta se poate achita fie prin transfer bancar în decurs de 3 zile de la data plasarii comenzii, conform facturii primite, fie prin platirea cu cardul direct la plasarea comenzii.

Clientul este de acord ca acceptarea sectiunii de „Termeni si Conditii” reprezintă un acord complet al partilor. Astfel cumparatorul respecta intelegerea validata de catre Vanzator prin intermediul emiterii confirmarii de comanda și a facturii fiscale primite pe email, si nu modifica detaliile comenzii dupa executarea ei. Orice eroare suferită din vina Vanzatorului va fi suportata de catre acesta.

Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca chestii-trestii.ro  il poate contacta, prin orice mijloc disponibil  (telefonic sau email), pentru confirmarea personala a comenzii.

Este important ca numărul de telefon și adresa de livrare să fie corect completate de Client pentru a putea beneficia de serviciile Vanzatorului.

Clientii accepta ca chestii-trestii.ro nu poate fi fortat sa livreze o comanda care nu a fost confirmata in conditiile spuse mai sus.

Chestii-trestii.ro va denunta unilateral si va anula automat comanda efectuata de catre Client, chiar si fara notificare prealabila adresata Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;
 • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de chestii-trestii.ro, in cazul platii online;
 • datele furnizate de catre Client privind livrarea (adresa, date contact), pe site sunt incomplete sau incorecte;
 • activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea anacazapada.ro si/sau partenerilor acestuia;
 • realizarea a doua livrari esuate;
 • pentru alte motive obiective.

In cazul in care unele produse comandate de catre Client printr-o comanda efectuata cu plata cu card bancar nu sunt disponibile pe stoc, chestii-trestii.ro va informa clientul asupra acestui fapt si va dispune rambursarea sumelor achitate in maxim 48 de ore de cand chestii-trestii.ro a luat cunostiinta de acest fapt.

Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea chestii-trestii.ro, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

Valoarea minima a unei comenzi este de 80 lei + taxe transport.

Plata

Plata produselor se poate face doar online, folosind cardul de credit sau debit în pagina securizata a procesatorului de plati sau prin transfer bancar, in baza facturii emise de catre Vanzator.

Plata prin transfer bancar se face folosind datele de cont inregistrate pe factura, precizand ca detaliu numarul și data facturii emise.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzactiilor on-line.

Nu se trimit produse cu plata ramburs!

Transport și livrare

Bunurile se pot livra doar prin curier sau se pot ridica personal de la sediul atelierului, din str Baciului nr 4 bl 9 sc 7, Bucuresti sector 5 (Clientul având obligatia de a contacta telefonic Vânzătorul și de a stabili, de comun acord, data și ora ridicării bunurilor).

Timpul de executie al unei comenzi este cuprins între 10 și 30 de zile lucratoare de la achitarea de către Client a produselor, prin intermediul plății online cu cardul sau a facturii prin transfer bancar.

Acest termen poate suferi modificari in functie de perioada si numarul comenzilor aflate in lucru la momentul plasarii unei comenzi de catre Client.

Vanzatorul isi asuma raspunderea de a livra orice comanda cu minim 3 zile inainte de data evenimentului sau de data limita stabilita de comun acord cu Clientul.

Costul integral de livrare este suportat de către Cumpărător.

Livrarea prin curier se face prin intermediul firmei contractate de Vanzator, în termen de 24-48 de ore de la expedierea comenzii.

In perioadele aglomerate din an cum ar fi Black Friday, Craciunul, luna Martie, etc termenul de livrare se poate prelungi independent de vointa Vanzatorului.

Vanzatorul nu este responsabil pentru intarzierea, pierderea, distrugerea, nelivrarea sau livrarea gresita a unui colet in cazul in care sunt generate de circumstante independente de vointa lui, dar nelimitandu-se la acestea:

 • Blocaje rutiere – caderi de copaci, stanci, coliziuni in lant, surpari de teren in apropierea soselei;
 • Caderi de poduri, astupari de tunele, deraierea trenurilor din apropierea soselei, blocaje naturale, greve neautorizare, revolte spontane, regionale, conditii meteorologice nefavorabile bunei desfasurări a itinerariului propus;
 • Cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundatii etc;
 • Cauze umane: starea de razboi, starea de asediu, revolutii, revolte spontane etc;
 • Nerespectarea comenzilor de catre furnizori si terti;

Dupa expediere, Clientul va primi un e-mail/SMS de confirmare cu numarul de AWB al coletului. Din acel moment, Clientul este direct responsabil de urmarirea coletului in teritoriu, precum si de contactarea agentului resposabil cu livrarea in zona sa, in cazul in care doreste verificarea livrarii. De asemenea Clientul poate urmari statusul comenzii accesand site-ul livratorului si folosind nr de AWB.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului sau coletului trimis de catre Vanzator revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei în vigoare. Vanzatorul își asumă refacerea oricaror parti / inlocuirea produsului, daca Clientul face dovada culpei firmei de curierat si instiinteaza Vanzatorul în decurs de 24 de ore de la primirea coletului.

Toate taxele de transport prin curiererat, fie ca este vorba de costul de baza, kilometri suplimentari, livrare Sambata, taxe vamale etc. vor fi suportate de catre Client si achitate in momentul plasarii comenzii.

Livrarea se face pe tot teritoriul Romaniei, in aria de acoperire a Fan Courier sau alt curier prestabilit.

Costul transportului este de 20 lei, iar pentru localitatile aflate in afara ariei de acoperire, cumparatorul suporta taxele pe km suplimentari

Livrarea este GRATUITA pentru comenzi mai mari de 300 de lei (cu exceptia localitatilor aflate in afara ariei de acoperire a firmelor de curierat contractate. In acest caz se va percepe doar taxa pentru kilometri suplimentari ).

Chestii-trestiu.ro isi rezerva dreptul de a modifica tarifele de livrare si/sau firma de curierat fara notificari prealabile.

Returnarea produselor

Conform legislației în vigoare – OUG 34/2014 revizuită – Ordonanța de Urgentă Guvernamentală privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, prevede două cazuri:

 • Produsul nu poate fi returnat Vanzatorului deoarece a fost personalizat conform cerintelor Cumparatorului (alegerea nuantei, personalizarea cu nume, alegerea unei teme etc.).
 • Produsul nu a fost personalizat – Cumparatorul are dreptul sa notifice Vanzatorul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.

Pentru orice retur Cumparatorul va notifica in scris Vanzatorul, prezentand motivele pentru care doreste sa facă returul. Orice produs returnat trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

 • Sa nu prezinte urme de uzura fizica sau deteriorare
 • Sa fie livrat in ambalajul/ambalajele originale
 • Sa fie livrat cu aceleasi masuri de protectie in care a fost trimis de catre Vanzator.

Transportul de retur este responsabilitatea Clientului. Rambursul contravalorii produselor (in afara de taxa de transport) se va face in cel mult 7 zile lucratoare in contul mentionat de client.